Loading...
 Start Page

Πληροφορίες evs

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να μεταβείτε σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο σήμερα

Εάν έχετε σκεφτεί ποτέ τη μετατροπή σε ένα φιλικό προς το περιβάλλον ηλεκτρικό όχημα, μην τεντώνετε τα πόδια σας. Αν και οι τιμές EV μειώνονται και τα κράτη αποκαλύπτουν ολοένα και περισσότερους δημόσιους σταθμούς φόρτισης και σημεία άμεσης σύνδεσης, οι κυβερνήσεις κάνουν ό, τι μπορούν για να χτυπήσουν τα φρένα στην πρόοδό μας, μακριά από τους κινητήρες εσωτερικής καύσης. Ενόψει της εχθρότητας της διοίκησης στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, η δράση των μεμονωμένων πολιτών καθίσταται ολοένα και πιο σημαντική. Η Ελλάδα είναι ένας μεγάλος παραγωγός αερίων θερμοκηπίου και οι μεταφορές αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μερίδιο της ρύπανσης σε οποιοδήποτε τομέα της οικονομίας. Η οδήγηση ενός EV ή ενός υβριδίου μας δίνει την ευκαιρία να βοηθήσουμε τον εαυτό μας και το περιβάλλον μας.

Τα καθαρότερα αυτοκίνητα έχουν επίσης καλή οικονομική σημασία. Η αποδοτικότητα των καυσίμων των αυτοκινήτων και των ελαφρών φορτηγών που λειτουργούν σε ηλεκτρικό τρόπο ισοδυναμεί με μέχρι 100 km / 7 λίτρων σε συμβατικό αυτοκίνητο, σύμφωνα με την έρευνα στο Κέντρο Δεδομένων Εναλλακτικών Καυσίμων του Υπουργείου Ενέργειας. Αυτό μεταφράζεται σε μέση ετήσια εξοικονόμηση κοντά στα 2500euro για τους οδηγούς EV.

Επιπλέον, τα EVs είναι απλά διασκεδαστικά  στην οδήγηση. Είναι πρακτικά σιωπηλά, χειρίζονται όμορφα, δεν έχουν σωλήνες εξάτμισης ( επομένως δεν έχουν εκπομπές ρύπων) και παράγουν στιγμιαία ροπή, καθιστώντας την επιτάχυνση στο δρόμο γρήγορη και ομαλή. "Είναι μια εξαιρετική εμπειρία οδήγησης.

Αξιοποιήστε τα κίνητρα όσο διαρκούν

Σήμερα, οι καταναλωτές μπορούν να αγοράζουν και να εκμισθώνουν ηλεκτρικές συσκευές με σημαντική έκπτωση χάρη σε φορολογικές πιστώσεις και άλλα κίνητρα που προσφέρονται από την κυβέρνηση, τα κράτη και τις τοποθεσίες. Οφέλη όπως οι τοπικές εκπτώσεις ηλεκτρικής ενέργειας, τα μειωμένα τέλη και οι καλές τιμές για την εγκατάσταση του εξοπλισμού οικιακής φόρτισης καθιστούν ακόμα πιο γλυκιά την αγορά τους.

Εξετάστε τις (πολλές) επιλογές για τα  EV σας

Με τις δεσμεύσεις των μεγάλων κατασκευαστών αυτοκινήτων στον κόσμο να εξαλείψουν την εσωτερική καύση στα αυτοκίνητά τους πριν από το 2025 ή το 2030, ο σχεδιασμός, η παραγωγή και η παράδοση των ηλεκτροκίνητων οχημάτων έχουν μετατοπιστεί σε υψηλές ταχύτητες. Περισσότερα από  40 EVs και plug-in υβριδικά από δώδεκα κατασκευαστές είναι τώρα στην αγορά, και οι κατασκευαστές θα αναπτύξουν σύντομα πολλά ακόμα νέα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων και των πολλών ηλεκτρικών SUVs.

Αποφύγετε τυχόν συναισθήματα "άγχους ευρείας κλίμακας"

Τα σημερινά  EVs προσφέρουν αυτονομία  ανά διαδρομή 150-200 χλμ. Δεδομένου ότι ο μέσος οδηγός χρησιμοποιεί το όχημά του για  30 χιλιόμετρα την ημέρα, μπορείτε να περάσετε μεγάλο μέρος της εβδομάδας προτού να χρειαστεί να επαναφορτίσετε - κάτι που οι περισσότεροι ιδιοκτήτες EVs  κάνουν όταν κοιμούνται τη νύχτα, είτε μέσω ενός καταστήματος στο δικό τους γκαράζ ή μέσω ενός κοινοτικού χώρου  σε ένα συγκρότημα φόρτισης.

Βρίσκοντας τον πλησιέστερο σταθμό φόρτισης όταν βρίσκεστε εν κινήσει, είναι  πολύ πιο εύκολα: Παράλληλα με τους εξαιρετικούς πόρους στο διαδίκτυο όπως το ChargeHub και το Plugshare κ.α εταιρίες, οι Χάρτες Google έχουν προσθέσει μια δυνατότητα εντοπισμού για τα smartphones, η οποία περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία  όπου βρίσκεται ο σταθμός ταχείας φόρτισης και οι τύποι θυρών (μπριζών).

Επωφεληθείτε από τα προνόμια χρέωσης χαμηλού κόστους. Εάν χρεώνεστε πρωτίστως τη νύχτα, μπορεί να έχετε πρόσβαση σε τιμές εκτός αιχμής και το κόστος σας μπορεί ακόμη και να μηδενιστεί πλήρως. Για παράδειγμα, ορισμένα προγράμματα κοινής ωφέλειας προσφέρουν κίνητρα για να συνδέσουν μια ενσωματωμένη συσκευή διάγνωσης που μεταδίδει δεδομένα φόρτισης και στη συνέχεια αυτό σας επωφελή  οικονομικά  όταν δεν θα χρεώνεστε  κατά τις ώρες αιχμής. Και για να μην ανησυχείτε και  να κουράζεστε  τα EVs μπορούν απλά να προγραμματίσουν  για να τραβήξουν την ισχύ τους αυτόματα σε μια συγκεκριμένη ώρα της νύχτας για να αποφευχθεί η ώρα αιχμής. Έτσι, η πράσινη μεταφορά σας με ηλεκτρική ενέργεια δεν είναι μόνο καλή για το πορτοφόλι σας  και την οικονομία σας αλλά και για τον πλανήτη, αυτό δεν θα σας κάνει να χάνετε τον ύπνο σας.

   Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 2, Ν. Σούλι Πατρών, TK 26500

   Τηλ.: 2610 641 860 & 2610 643 027

   E-mail: info@evdrive.gr

 

Εταιρικό μέλος της  

Δείτε ακόμα  

Login / Sitemap

Copyright © 2020 - 2024 Ηλεκτρικά Οχήματα - Πάτρα - EVDRIVE